Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
Password reset link sent to
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service
Goddes33 42 / F
"Beautiful HOT GORGEOUS Black Mistress looking for 22cm cock."
Arnhem, Asterdam, Netherlands
 
Standard Member
Last Visit: More than 3 months
Member Since: February 14, 2014

To view all of
Goddes33's photos
Sign up now!
Still not a member of Passion?
Sign up for FREE now, so you can view Goddes33's photos, and thousands more!
  • 53,273 Members Online NOW!*
  • 123,544 New photos this week!
  • 122,423,335 Active Members!*
Friends Network
Katerina73
Hesse, Germany
65Older4Under75
British Columbia, Canada
 
Status
Goddes33 42/F
Arnhem, Asterdam , Netherlands
looking for a Nektar nympho
Introduction
Ik ben een Godin. Een prachtige donkere Meesteres, super classy en geil (nymfo). Ik heb over de hele wereld gereisd en gewoond, en Mij maak je niets wijs. Ik ben een gecultiveerde, intelligente vrouw en Ik weet [B]EXACT[/B] wat Ik hebben wil. Ik ben in een relatie met mijn slaaf. Ik ben echter ook op zoek naar een lange, sensuele, erotiserende, knappe, intelligente man met Europese normen en waarden, met een staaf van [B]TENMINSTE 22cm[/B] in zijn broek. Stijl en klasse graag. Dit om ook van een Echte man te kunnen genieten af en toe, omdat het pikje van mijn slaaf te klein is (16cm) om mij volledig te kunnen laten genieten, zoals een Echte man een vrouw hoort te laten genieten dus. Mijn slaaf gaat er dus bij zijn, omdat zijn vernedering Mij ontzettend veel plezier geeft. Ik laat Mij nemen voor zijn ogen, terwijl hij geknield naakt toe mag kijken hoe Zijn Meesteres door een Echte man wordt genomen, hoe het klinkt als Zij Echt geniet, ipv dat Zij zich moet behelpen met zijn te kleine staafje. Hij zal een chastity device om hebben, en mag niet deelnemen, behalve met zijn ogen en tong. Hij zal de menselijke stofzuiger/moisturizer zijn, die ons schoonlikt/nat maakt/houdt. Misschien bind Ik hem ook wel vast, maar waarschijnlijk niet. Ik wil dat hij er zo dicht mogelijk opgedrukt zit, terwijl ik zijn haar hardhandig beet heb, of Mijn anus likt, terwijl Ik jouw heerlijke grote Echte mannenstaaf verken/afzuig met mijn tong, mond en lippen ;-) Ondertussen spuug ik af en toe over zijn gezicht, zodat hij misschien een Echte pik gaat groeien, of laat Ik hem aan Mijn tenen zuigen, terwijl jij diep in me bent en Me heerlijk laat schreeuwen van genot. Hij zal ook je ballen likken als Ik hem dat opdraag, terwijl Ik over je heengezakt ben en Mezelf naar Mijn talloze orgasmes toe pomp. Hij zal zich ook laten nemen door Mij, en jou tegelijkertijd pijpen als je bi bent ingesteld. Het is een echte slet, Mijn slettebakje. hij vindt het lekker. Ook gaat hij je zaad van Mijn lichaam likken, of uit Mijn Goddelijke Poesje, nadat er een Echte man over/in Mij is klaargekomen. Als je bi bent, mag je hem ook gebruiken/pakken, mocht je dat willen. Hij kan goed pijpen, dus wellicht terwijl je Mij lekker beft...Ook zie Ik graag hoe hij gepakt wordt door een grote harde staaf. Laat mijn slettebak maar zien hoe een Echte man neukt.

My Ideal Person *GEEN ROKERS

*TENMINSTE 22cm IN JE BROEK (vanaf bovenkant schacht t/m topje van je eikel)

Ik zal ook vragen om een foto van je penis in erecte toestand, met schaalvoorwerp/meetlint. Ik heb al teveel fakers gezien om geen voorzorgsmaatregelen meer te nemen.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\*Liefst bi(schierig) maar hetero is ook prima, zolang je maar kunt verdragen dat mijn slaaf erbij zal zijn en je ballen/aars gaat likken, zaad alleen als je virusvrij bent. Mijn slaaf is dus niet je concurrentie of een bedreiging, maar Mijn gebruiksvoorwerp. Je kunt Me dus niet stelen van hem, omdat het geen Echte man is. Dit even om duidelijk te maken dat haantjesgedrag niet nodig is, en ook uit den boze. Zo gauw Ik dit bespeur, ben je verleden tijd. Ook wordt Mijn slaaf alleen vernederd wanneer Ik (zijn Meesteres) dit toelaat, en op de manier zoals Ik dat beslis.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\*Beschaafd, respectvol en smaakvol.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\* Donkere mannen zijn ook toegestaan, maar let wel, EUROPESE normen en waarden. GEEN CONSERVATIEVE OUDERWETSE TAFERELEN. Als je niet modern en goed gecultiveerd bent, en vies bent van vrouwelijk vocht terwijl je zelf wel gepijpt wilt worden, blijf alsjeblieft ver weg. Ik heb helaas teveel slechte ervaringen met donkere mannen opgedaan om ze zonder meer toe te laten.

Als je denkt dat je dit recht kunt zetten als moderne goed gecultiveerde Europese grootgeschapen donkere man, dan ben je meer dan welkom. Laat mijn slettebak maar zien hoe een Echte man neukt.

Information
  • 42 / female
  • Arnhem, Asterdam, Netherlands
Sexual Orientation:
Straight
Looking For:  Men
Birthdate: February 22, 1981
Relocate?: Maybe/Yes
Marital Status: Attached
Height: 172-175 cm
Body Type: Athletic
Smoking: I'm a non-smoker
Drinking: I'm a light/social drinker
Drugs: I don't use drugs
Education: Current college student
Race: Mixed
Religion: Other
Have Children: Yes. We live together.
Want Children: Maybe
Bra Size: 38 / 85 DD (E, if no DD)
Speaks: Dutch, English
Hair Color: Black
Hair Length: Bald
Eye Color: Brown
Glasses or Contacts: Either
My Trophy Case: